Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، امیرحسین محتشم روز دوشنبه در گفت و گویی در مورد آخرین وضعیت آماده‌سازی تیم ملی فوتبال ساحلی اظهار داشت: امسال جام بین‌قاره‌ای، مقدماتی جام‌جهانی و قهرمانی آسیا را پیش ‌رو داریم. ۸ مرحله اردو پیش‌بینی شده که مرحله نخست از ۲۷ خرداد آغاز خواهد شد و پس از آن به کشور جمهوری آذربایجان خواهیم رفت که امیدواریم این سفر قطعی شود زیرا ۲ اردوی قبلی به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشورهای خارجی لغو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسابقات جام بین‌قاره‌ای روزهای ۵ تا ۹ آبان در دوبی برگزار می‌شود که تا آغاز این پیکارها چند دیدار دوستانه خواهیم داشت. بعد از جام بین‌قاره‌ای برای برگزاری اردو به برزیل خواهیم رفت تا برای جام ملت‌های آسیا و مقدماتی جام‌جهانی آماده شویم. ۲۳ اسفند تا ۶ فروردین هم مسابقات قهرمانی آسیا در تایلند برگزار می‌شود.

رئیس کمیته ساحلی فدارسیون فوتبال در خصوص گلایه ملی‌پوشان فوتبال ساحلی از پرداخت نشدن حقوق و پاداش‌، توضیح داد: ۴ سال پاداش بازیکنان پرداخت نشده بود. اولین کاری که پس از آمدنم انجام دادیم پرداخت پاداش‌های مربوط به ۴، ۵ سال گذشته بود. شرایط فدراسیون خاص است این قول را به بازیکنان ساحلی می‌دهم که کمتر از یک هفته آینده پاداش‌های آنها به حساب‌شان واریز شود.

محتشم در مورد اینکه آیا شرایط مالی فدراسیون فوتبال به شکلی هست که بتوان همه اردوها را برگزار کرد، گفت:‌ یکی از تفاوت‌های فوتبال ساحلی با سایر کمیته‌های فدراسیون این است که در استان‌ها و در شهرهای انزلی، یزد، کیش و بوشهر می‌توان استفاده کرد و با حمایت حامیان مالی، هزینه‌ اردوها را پذیرفته‌اند. در مورد سایر اردوها و به ویژه اردوهای خارج از کشور دوستان قول دادند چنین اتفاقی بیفتد و از این لحاظ مشکلی نداشته باشیم. در مسابقات دوبی و تایلند کشور میزبان هزینه تیم‌ها را پوشش می‌دهد اما اگر اردوهای برزیل و جمهوری آذربایجان نهایی شد فدراسیون فوتبال باید هزینه را بپردازد.

وی در مورد آخرین وضعیت مجمع فدراسیون فوتبال که قرار است ۱۰ خرداد برگزار شود، اظهار داشت: باید دید در آن مجمع چه اتفاقاتی می‌افتد و تصمیم‌گیری‌ها چگونه است.

رئیس کمیته ساحلی فدارسیون فوتبال در خصوص فوتبال بوشهر نیز گفت: اجازه بدهید قبول نکنم که حال روز فوتبال بوشهر خوب نیست ایران جوان بوشهر پول‌دارترین بخش خصوصی ایران است بالغ بر ۸۰۰، ۹۰۰ میلیارد تومان سرمایه دارد این نکته را باید گفت که هیأت‌های استان در سراسر کشور تیم‌ها را مدیریت نمی‌کنند و بیشتر بحث برنامه‌ریزی مسابقات و مشاوره‌ دادن به باشگاه‌ها و کمک کردن به آنها را بر عهده دارد تصمیم‌گیری در مورد انتخاب سرمربی، بازیکن و خیلی از مسائل دیگر بر عهده باشگاه‌ها است.

محتشم افزود: شاهین بندرعامری سه هفته مانده به اتمام مسابقات لیگ دو به لیگ یک صعود کرد. تیم پارس‌جنوبی جم در رتبه پنجم لیگ آزادگان قرار دارد. جوانان پارس‌جم سه هفته مانده به اتمام مسابقات به لیگ برتر صعود کرد؛ این موفقیت‌هایی است که در فوتبال بوشهر حاصل شده در بحث  استعدادیابی ۹ نفر از بچه‌های استان بوشهر برای مرحله نهایی اردوی تیم نوجوانان انتخاب شدند و به تهران آمدند. شرایط فوتبال استان خوب است اما به این دلیل که شاهین‌ایران‌جوان ویترین فوتبال بوشهر هستند سقوط آنها به چشم بیاید و اینگونه تصور شود وضعیت فوتبال استان خوب نیست.

محتشم در مورد گلایه‌هایش مبنی بر تصمیم‌گیری افراد غیر مسوول برای ۲ تیم ریشه‌دار استان بوشهر گفت: ایران‌جوان و شاهین تیم‌های مردمی هستند و هر ۲ باشگاه هیئت مدیره دارند. اما اکنون با هیئت مؤسس اداره می‌شوند. سهام باشگاه‌ها متعلق به مردم است و دولت باید در این موضوع ورود کند تا زمانی که دولت ورود نکند و اختیار ۲ باشگاه را در ید قدرت خود قرار ندهد با حضور بخش خصوصی پای کار هیچ اتفاقی نمی‌افتد. اگر هیئت فوتبال بخواهد ورود کند هیئت مؤسس باشگاه‌ها ممانعت خواهد کرد. زیرا سهام ایران جوان و شاهین متعلق به مردم است. هیئت موسس انتظار دارد دولت به آنها کمک کند باشگاه‌هایی که دارای این همه سهام و اموال هستند به این شکل نباید اداره شوند.

برچسب‌ها بوشهر تیم ملی فوتبال ساحلی جام ملت های آسیا کمیته فوتبال ساحلی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر تیم ملی فوتبال ساحلی جام ملت های آسیا بوشهر تیم ملی فوتبال ساحلی جام ملت های آسیا کمیته فوتبال ساحلی فوتبال ساحلی فوتبال بوشهر ایران جوان باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۹۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود

محمدمهدی اسماعیلی روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در دیدار با وزیر فرهنگ جمهوری آذربایجان در حاشیه مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو با تاکید بر از سرگیری تبادلات فرهنگی بین دو کشور اظهار داشت: ما تمایل داریم تفاهم‌نامه جامع فرهنگی بین دو کشور مجدد امضا شود؛ کشور ایران مرز‌های آبی و دریایی مشترک و طولانی با جمهوری آذربایجان دارد و پیشنهاد می‌کنم تبادلات فرهنگی در شهر‌های مرزی ایجاد شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با همتای آذربایجانی خود با اشاره به ضرورت برگزاری نشست مشترک سینماگران ایرانی و آذربایجانی ادامه داد: آمادگی داریم بین نویسندگان و سینماگران دو کشور نشست مشترک برگزار کنیم.

اسماعیلی در این دیدار با تاکید بر بازطراحی رابطه فرهنگی با همسایگان در دوره دولت سیزدهم گفت: دو ملت ایران و جمهوری آذربایجان اشتراکات زیاد فرهنگی، تاریخی و تمدنی با یکدیگر دارند و به همین خاطر یک ایرانی در جمهوری آذربایجان و یک فرد ار کشور شما در ایران احساس غربت نمی‌کند.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بامداد چهارشنبه ١٢ اردیبهشت  برای حضور در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها عازم باکو پایتخت جمهوری آذربایجان شد.

باکو از امروز چهارشنبه تا جمعه ۱۴ اردیبهشت میزبان وزیران فرهنگ و شخصیت‌ها و مقامات سیاسی و فرهنگی کشور‌های مختلف جهان است.

در این مجمع که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

پیش از این پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین المللی مشارکت داشتند.

دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی، به‌عنوان یک راهکار جدی برای ایجاد بستر‌های لازم جهت گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • رونمایی از نماد جام جهانی فوتبال ساحلی ۲۰۲۵ سیشل
  • رونمایی از برند جام جهانی فوتبال ساحلی 2025 سیشل
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • تاج: تیم‌های باشگاهی کرمان تیم فوتبال ساحلی ایجاد کنند
  • حضور داور چهارمحالی در دوره دانش افزایی داوران لیگ برتر کشور
  • نیمار خبر خوش را به هواداران داد
  • حضور داور چهارمحال و بختیاری در دوره دانش افزایی داوران لیگ برتر کشور
  • فوتبال از دریچه فان؛ عثمان دمبله مقابل دورتموند
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مساله غزه در اجلاس باکو
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود